Catalog produse

Pilote din puf de gasca si din puf siliconic

Pentru a alege o pilota foarte buna, trebuie sa te gandesti la anumite caracteristici. Spre exemplu, esti genul de persoana friguroasa, care vrea sa se inveleasca foarte bine sau esti o persoana calduroasa, care se simte sufocata daca e invelita prea bine. De asemenea, nu uita, atunci cand alegi modelele de pilote, daca nu cumva suferi de unele alergii.

In general, cand vorbim de pilote, acestea se pot imparti in doua categorii: cele sintetice si cele naturale. In cazul acelor pilote sintetice, nanofibra este, de departe, cea mai bina, aceasta imitand puful de gasca si e indicata in cazul celor care sufera de alergii, deoarece nu absoarbe praful din incapere. Fiind o fibra elastica, nu se va deforma.

Referitor la modelul de pilote naturale, diversitatea umpluturii este ceva mai mare, aceasta putand fi realizata din lana, bambus ori, cel mai des, din puf si pene de gasca. Daca alegi variantele de pilote din puf de gasca, pilota va fi foarte calduroasa si mai voluminoasa, pe langa faptul ca poate sa absoarba umiditatea foarte bine. Un model mai interesant de pilote este cel umplut cu bambus, facand produsul sa tine ca cald iarna si sa fie racoroasa pe timp de vara. De asemenea, in cazul acestora, bambusul este cu 40% mai absorbanta decat fibra de bumbac, asa ca nu se va lipi de piele.

Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Pilote
Top