Catalog produse

Livrare, plata si returnare

Puteti face comanda adaugand produse in cos, apoi completand formularul cu datele dumneavoastra de livrare, fie la numarul de telefon afisat pe site. Dupa ce comanda a fost finalizata veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

In cazul in care ati facut comanda in zilele de sambata si duminica sau in zilele de sarbatoare, va fi confirmata in prima zi lucratoare.

Coletele se vor expedia prin curierat rapid in 24 de ore de la confirmarea telefonica (orele de livrare fiind 10-18) la adresa ce ati mentionat-o in comanda. In cazul in care localtatea dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, veti putea ridica coletul dumneavoastra din cel mai apropiat sediu al dansilor.

Plata se face in numerar la curier in momentul in care primiti produsul comandat.

Costul transportului este de 16 lei.


Returnarea produselor

In cazul in care nu esti multumit de produsul achizitionat de la noi, se poate returna in termen de 20 zile lucratoare de cand ai primit produsul. Este alegerea ta daca doresti sa schimbi cu un alt produs mai potrivit pentru tine sau doresti banii inapoi.
Produsul se returneaza prin aceeasi firma de curierat cu care a fost livrat, plata transportului este achitata de catre noi, iar returnarea banilor se face in 1-2 zile lucratoare de la returnare.
Top